Aanmelden bedrijfsbezoek Vrijwillige Brandweer Oost Gelre in Groenlo
Het bestuur van de IKGL nodigt haar leden van harte uit voor het bedrijfsbezoek op donderdag 18 april aanstaande aan de Vrijwillige Brandweer Oost Gelre in Groenlo. De ontvangst is vanaf 16.00 uur

Als IKGL krijgen we met dit bedrijfsbezoek een unieke kans om een keer bij de vrijwillige brandweer 'in de keuken te kijken'. Waar houden zij zich zoal mee bezig? Hoe ziet de kazerne eruit, de brandweervoertuigen en het overige materieel? En er is bijzondere aandacht voor de vraag wat het betekent voor een werkgever als een werknemer lid van de vrijwillige brandweer is of wordt; wat zijn de gevolgen, is het wel zo belastend als menigeen denkt? Vanwege een op lange termijn te verwachten tekort aan brandweerlieden hoopt onze brandweer op deze manier meer duidelijkheid te verschaffen en meer draagvlak te creëren. Een goed bezet korps is immers een collectief belang en dus ook een belang van ondernemend Oost Gelre.

De ontvangst is vanaf 16.00 uur. De kazerne is gelegen aan de Oude Winterswijkseweg in Groenlo. Parkeren kan beperkt bij de kazerne zelf (ivm eventuele uitruk). Er is echter volop parkeergelegenheid op het verderop gelegen Grol-terrein. Een pendeldienst brengt u - desgewenst - naar de kazerne. 

U kunt zich hieronder aanmelden. Geef ook aan of u deelneemt aan het buffet dat u wordt aangeboden.

 

Velden met een (*) zijn verplicht
  • Niet alle velden zijn correct ingevuld