terug naar het overzicht

LBA Projectbureau: meetbaar beter

 

De wereld verandert. U wilt vakkundige partners aan uw zijde die flexibel, communicatief vaardig en innovatief zijn. Partners die meedenken en u positief verrassen. Maak dan kennis met Projectbureau LBA.

Projectbureau LBA ontstond ruim vijftien jaar geleden als Landmeetkundig Bureau de Achterhoek. Van een regionale speler ontwikkelden we ons tot een landelijk opererende, kwaliteitsgerichte specialist op de terreinen civiele techniek, bouw en geodesie. Het gestaag groeiende aantal opdrachtgevers bewijst dat onze werkwijze succesvol is. We zijn aanpakkers en weten waar we het over hebben. We komen met innovatieve oplossingen die kosten besparen en de kwaliteit van uw werk verbeteren. 

ONZE DIENSTVERLENING
Civiele techniek: We zijn een toonaangevende, onafhankelijke speler op het terrein van de civieltechnische voorbereiding en begeleiding van projecten. Gemeenten en projectontwikkelaars brengen steeds vaker het volledige traject onder bij Projectbureau LBA.

Bouw: Projectbureau LBA neemt de maatbeheersing voor rekening en voorkomt zo faalkosten en kostbare vertragingen. Ook verzorgen we de complete bouwaanvraag: van het ontwerp tot het toetsen aan de vigerende eisen.

Geodesie: Vakmensen leggen met moderne apparatuur de GEO-informatie vast. Hiermee zorgen ze voor een stevig fundament en worden faalkosten op voorhand geminimaliseerd. Projectbureau LBA is absolute specialist in detail- en DTM-metingen.

3D scannen: LBA’s 3D scanner brengt gebouwen, straten, kunstwerken, machines, voertuigen en onderdelen gedetailleerd in beeld. Het 3D model vormt vervolgens de perfecte basis voor tekeningen en 3D visualisaties.

NIEUW KANTOORPAND
Projectbureau LBA is gevestigd in een nieuw kantoor aan de Barkenkamp in Groenlo. In dit prachtige pand is nog een etage te huur. Klik hier voor meer informatie.

lba pand 175X130

LBA Projectbureau
Barkenkamp 5 
7141 EL  Groenlo
T (0544) 37 78 80
E info@lbaprojectbureau.nl
I www.lbaprojectbureau.nl

lba erik schuurmans 175x130

Contactpersoon:
Erik Schuurmans
E e.schuurmans@lbaprojectbureau.nl