terug naar het overzicht

Notariskantoor Roerdink & Stevelink

 

Welkom bij Roerdink & Stevelink Notarissen. Dé Netwerknotaris in de gemeenten Oost Gelre en Berkelland.

Onze (kandidaat-)notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen.
We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je graag tot steun. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren.

Bij Roerdink & Stevelink Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar (kandidaat-)notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. Vandaar dat wij van Roerdink & Stevelink Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

 

Stevelink pand 175x130

Notariskantoor Roerdink & Stevelink
Winterswijkseweg 23
7141 DM Groenlo
T (0544) 46 19 25
E info@rsnotarissen.nl
I www.rsnotarissen.nl

 

Stevelink contactpersoon 175x130

Contactpersoon:
De heer Edwin Roerdink