terug naar het overzicht

Paashuis Bedrijfswagens

 

Paashuis Bedrijfswagens, officieel distributeur van Volvo Trucks en Renault Trucks voor Oost Gelderland, levert voor iedere transportbehoefte een passende oplossing. Met vestigingen in Lichtenvoorde en Doetinchem beschikken wij over goed uitgeruste werkplaatsen met gekwalificeerd en enthousiast personeel, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat. Wij bieden u een totaalconcept, waarin naast het product ook de serviceconcepten een grote rol spelen. Service is waar we voor staan! Kwaliteit is de belangrijkste drijfveer!


Paashuis Bedrijfswagens B.V. is sinds 1 oktober 2013 verantwoordelijk voor de verkoop, het verrichten van reparatie, onderhoud en after sales van Volvo Trucks in de Achterhoek en Oost-Gelderland. Daarnaast blijft Paashuis Bedrijfswagens verantwoordelijk voor de verkoop van Renault Trucks LCV en onderhoud en reparatie van alle producten van Renault Trucks. De verkoop voor de zware lijn van Renault Trucks is gecentreerd en wordt gedaan vanuit het hoofdkantoor van Renault Trucks Nederland in Beesd.

Door de integratie van de dealernetwerken van Volvo Truck en Renault Trucks in Nederland wordt beoogd landelijk de kwaliteit van de dienstverlening aan de gezamenlijke klanten te verbeteren. Tevens wordt de dichtheid van het netwerk verhoogd en wordt het productaanbod per vestiging vergroot.

In het vierde kwartaal zullen de Renault Trucks service-activiteiten van Truckservice Wensing verhuizen naar het Volvo Trucks pand in Doetinchem. De verkoop en service van de lichte bedrijfswagens zullen vanuit het huidige Renault pand worden verzorgd. Deze zal worden ingericht als Renault Trucks Light Center. Onze Renault Trucks vestiging in Lichtenvoorde zal ook in het vierde kwartaal gereed gemaakt worden voor de integratie van Volvo Trucks.

 

paashuis-bedrijfswagens-logo

Paashuis Bedrijfswagens B.V.
Postbus 113
7130 AC  Lichtenvoorde
Bezoek: Koningslinde 6, 7131 MP  Lichtenvoorde
T (0544) 39 88 60
E info@paashuis.com
I www.paashuis.com 

 

mister X

Contactpersoon:
Roger Paashuis
T (0544) 39 88 64 
M 06 51 29 97 44
E roger@paashuis.com