terug naar het overzicht

Rouwmaat Groep: Vakkundig en betrokken

 

De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat een reeks activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de levering van containers, afvalverwerking en de transport van allerhande grondstoffen, half- en eindfabrikanten. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd binnen vier bedrijven, die allen marktgericht en flexibel zijn.

Rouwmaat werkt voor steeds meer bedrijven in steeds meer sectoren. Onze kracht is het leveren van een totaalpakket. Diensten en producten die we leveren liggen in elkaars verlengde en vullen elkaar aan. Helemaal thuis zijn we in de bouwwereld: we slopen, voeren af, ontgraven, leveren beton en realiseren infra.

Rouwmaat is voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo produceren we onder KOMO-keur granulaatbeton. Afval dat we inzamelen wordt gesorteerd en hergebruikt. Van hout wordt spaanplaat gemaakt, hoogcalorisch afval wordt verwerkt tot brandstofkorrels, puin wordt ingezet als fundatie voor wegen en als grondstof voor beton.

Laat u inspireren door onze nieuwe bedrijfsfilm!
 

rouwmaat pand 175x130

Rouwmaat Groenlo B.V.
Postbus 74
7140 AB  Groenlo
Bezoek: Den Sliem 93, Groenlo
T (0544) 47 40 40
E info@rouwmaat.nl
I www.rouwmaat.nl

 

mister X

Contactpersoon:
Hans Rouwmaat