terug naar het overzicht

Drukbezocht bedrijfsbezoek aan De Klok Dranken

05-11-2013

Op donderdag 31 oktober 2013 bezochten ruim 80 leden van de IKGL het nieuwe bedrijfspand van De Klok Dranken in Groenlo. Deze volle dochter van bierbrouwer Grolsch levert in een groot deel van het land (alcolholische) dranken aan onder andere horecabedrijven.

De IKGL-leden werden welkom geheten door sales manager Stephan Stoffels. In zijn inleiding vertelde Stephan dat De Klok Dranken exclusief distributeur van Grolsch fustbier is in haar rayons. Daarnaast levert het bedrijf een uitgebreid drankenpakket aan met name horeca, (sport)verenigingen en evenementen. De Klok Dranken kenmerkt zich door een optimaal assortiment, excellente service en focus op rendement.

Hoge servicegraad
Naast dranken levert De Klok ook ondersteuning aan horecabedrijven en organisaties van evenementen. Daarvoor kent het bedrijf een afdeling evenementenservice. De medewerkers van deze servicedienst voorzien evenementen van materialen als taprolley’s, tapwagens, koelingen, klapbuffetten, raptaps, biertanks en koelcontainers. Daarnaast geven de evenementenspecialisten organisaties advies over de inzet en de opstelling van materialen.
Een andere servicegerichte afdeling is de taptechnische dienst. De monteurs van deze afdeling onderhouden biertapinstallaties bij horecabedrijven en verhelpen 24/7 storingen.

Rondleiding
Na de inleiding door sales manager Stephan Stoffels kregen de leden in kleine groepen een rondleiding door het imposante bedrijf. Vooral het ingenieuze logistieke proces, de hoge kwaliteitsgraad en de veelzijdigheid van het assortiment maakten indruk.
De bijeenkomst werd afgesloten met een stamppottenbuffet en - uiteraard - een lekker Grolsch biertje.  

In 2014 organiseert het bestuur van de IKGL wederom enkele bedrijfsbezoeken. Via deze website en de mail worden leden hierover geïnformeerd.