terug naar het overzicht

Grote opkomst bij bedrijfsbezoek aan Wsi/BINX

27-11-2017

Bijna 80 leden waren donderdag 16 november present bij het laatste bedrijfsbezoek van 2017 aan de bedrijven Wsi en BINX.

Na een korte inleiding door IKGL-voorzitter Laurens Grashof nam Toin de Ruiter even het woord om de aanwezigen bij te praten over de ontwikkelingen bij SmartHub Achterhoek. SmartHub Achterhoek mag zich inmiddels verheugen in een aanzienlijk aantal deelnemers, maar een nóg groter draagvlak vanuit onze industriële kring wordt bijzonder op prijs gesteld. Na de uiteenzetting door Toin stelde Sandra Junier (projectmanager SmartHub) zich even kort voor. Ze sprak haar ambities uit om dit project verder te helpen ontwikkelen.

Bart Wopereis – directeur van installatiebedrijf Wsi Techniek – vertelde de aanwezige IKGL-leden over het ontstaan en de doorontwikkeling van Wsi Techniek naar onder andere BINX Smartility, een combinatie met aannemersbedrijf WAM&VanDuren Bouwgroep. Bart Wopereis voert samen met Bas Hommelink van WAM&VanDuren ook de directie over BINX. Vervolgens werd ingezoomd op de werkzaamheden zoals die door BINX worden uitgevoerd en werden enkele tot de verbeelding sprekende projecten getoond en uitgelegd aan de hand van onder andere drone-beelden. 

Na een rondleiding door de bedrijven Wsi Techniek en BINX door zowel medewerkers van WSI Techniek als BINX Smartility werd de bijeenkomst afgesloten met een bijzonder gewaardeerd buffet en werd nog lang nagepraat.