terug naar het overzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst 2014 succes

23-01-2014

Vrijdag 17 januari organiseerde de IKGL voor haar leden de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Ruim 130 leden en hun partners waren present bij Fox partycentrum in Vragender. Ze werden onder andere getracteerd op een lezing door de vermaarde prof. dr. Maarten Willemszoon.

De leden en hun partners werden welkom geheten door IKGL-voorzitter Koen Knufing. Wethouder Paul Wentink richtte namens de gemeente Oost Gelre een woord aan de aanwezige ondernemers. Wentink vertelde kort over de plannen ten aanzien van industrieterrein De Kamp en de rol van lokale bedrijven bij de uitvoering van werken.

Aansprekende gast
Gastspreker tijdens de bijeenkomst was professor dokter Maarten Willemszoon van de Universitetet i Oslo. De imposante en vlotgebekte verschijning liet de ondernemers in de zaal kennis maken met de gevolgen van het niet alert zijn, testte hun ondernemerskennis en kwam tot de conclusie dat heldere communicatie een aandachtspunt is bij ondernemers in Oost Gelre. Na een serieuze start mondde de lezing al snel uit in een cabareske voorstelling die bijzonder goed aansloeg en flink op de lachspieren werkte. 

Het bestuur en de leden kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 13 maart aanstaande.