terug naar het overzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst in een geslaagd nieuw jasje

24-01-2019

De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de IKGL werd afgelopen vrijdagavond 18 januari 2019 in een nieuw, fris jasje gestoken. De traditionele tafelschikking na de ontvangst bleef achterwege, maar ook weer niet…

Bijna 120 leden gaven gehoor aan de oproep van het bestuur om op vrijdagavond 18 januari 2019 bij Fox Horeca in Vragender het glas te heffen op het nieuwe jaar. Een lager aantal dan voorgaande jaren, mede als gevolg van de griepgolf die ook de Achterhoek teistert. Desondanks kenmerkte de nieuwjaarsbijeenkomst zich als een ontspannen happening, mede dankzij de muzikale omlijsting door Maartje Waanders en haar begeleiders.

Verrassende tafelschikking
Anders dan tijdens voorgaande edities ontbrak dit jaar de traditionele tafelschikking na de ontvangst in de lounge. Voor het voorgerecht konden de gasten aanschuiven bij een tafel naar eigen keuze. Voor het hoofdgerecht was echter wel een tafelschikking gemaakt, die op verrassende en ludieke wijze werd gepresenteerd. De nieuwe opzet werd positief ontvangen.

Tussen de gangen waren er toespraken van IKGL-voorzitter Laurens Grashof en burgemeester van Oost Gelre Annette Bronsvoort. Tijdens beide toespraken werden de gemeenschappelijke belangen benadrukt.

Voor het nagerecht en de nazit werd de lounge weer opgezocht, waarna tot middernacht gezellig werd nagepraat en geborreld.