terug naar het overzicht

Verrassend bedrijfsbezoek bij BVH Display

05-11-2018

Zo’n 75 leden brachten op 1 november 2018 een bezoek aan BVH Display in Lichtenvoorde. Deze onderneming werd zo’n 30 jaar geleden opgericht door Bertus van Halteren die het samen met zijn vrouw uitbouwde. Een aantal jaren geleden stapte zoon Thijs van Halteren in het bedrijf. Hij zwaait nu samen met zijn partner Shannon de scepter.

BVH Display groeide in de loop der jaren uit tot een toonaangevende speler in de sign- en displayindustrie, waarbij de platte organisatie borg staat voor snelheid en creativiteit. Of zoals ze zelf zeggen: ‘Het woord onmogelijk komt bij ons zelden voor.’

De veelzijdigheid in gebruikte materialen – kunststof, hout, karton en metaal – maakt de toepassingsmogelijkheden en inzetbaarheid eindeloos. Door een breed scala aan productietechnieken – onder meer zeefdruk, digitaaldruk, vormen, frezen en laseren – wordt er altijd voor een passende oplossing gezorgd. Tot de vaste klantenkring mogen aansprekende bedrijven als ANWB, Bart Smit, Blokker, Bruna, Intratuin, Rabobank, Red Bull, Siemens, Kaeminck, State of Art en Kruidvat worden gerekend.

Tijdens het bedrijfsbezoek werden de leden aan de hand van een rondgang door het bedrijf uitgebreid geïnformeerd over het gehele ontwerp- en productieproces. Na afloop passeerden door middel van een ludieke quiz onder leiding van Thijs verschillende wetenswaardigheden over BVH Display de revue. De middag werd afgesloten met een gezellig samenzijn, waarbij de aangeboden catering zeer werd gewaardeerd.